Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής
1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:
Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο www.elettrolinea.gr πραγματοποιείται, κατ’ επιλογή του αγοραστή, με δυνατότητα εξόφλησης μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών VISA και  MASTERCARD.Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Πειραιώς (Easypay), η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της εταιρείας.Στη διαδικασία αυτή, η εταιρεία δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

2. Με αντικαταβολή:
Σε κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο www.elettrolinea.gr με αποστολή των προϊόντων με ACS courier, υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης μέσω αντικαταβολής, πληρώνοντας τον ταχυμεταφορέα της ACS courier με την παράδοση των προϊόντων. Για αποστολές με αντικαταβολή μέσω ACS courier, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,80€ στα έξοδα της αποστολής, ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή για παραστατικά αξίας άνω των 500€ είτε πρόκειται για απόδειξη λιανικής πώλησης είτε για τιμολόγιο.

Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή δεν είναι εφικτή για αποστολές με οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς εκτός από την ACS courier. Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής θα πρέπει να επιλέξει έναν από τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής (τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα).

3. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:
Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο www.elettrolinea.gr πραγματοποιείται, κατ’ επιλογή του αγοραστή, με δυνατότητα εξόφλησης με τραπεζική κατάθεση σε έναν από του παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ: GR75 0172 4050 0054 0500 1059 431

Εθνική τράπεζα ΙΒΑΝ: GR90 0110 3590 0000 3594 7018 442

Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, επικοινωνήστε μαζί μας για να δεσμεύσουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Στο αντίγραφο του έντυπου κατάθεσης της Τράπεζας, που θα μας αποστείλετε, θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες από την ημέρα που γίνει η παραγγελία, τότε αυτή ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Σημειωτέον ότι το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον πελάτη.