Έξοδα αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής με βάση το βάρος και τη διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας. Αν στην παραγγελία περιέχονται ένα ή περισσότερα προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους, τα μεταφορικά έξοδα δεν υπολογίζονται αυτόματα αλλά κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει τον τρόπο μεταφοράς κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας για το κόστος της αποστολής και το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας.

Η αποστολή γίνεται με χρέωση του παραλήπτη (ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας), είτε με ACS courier είτε μέσω άλλης μεταφορικής εταιρείας.

– Η χρέωση για την υπηρεσία express ACS Courier γίνεται με βάση τον παρακάτω πίνακα:

Προορισμός παραγγελίας Χρέωση έως 2 κιλά Χρέωση ανά επιπλέον κιλό Χρόνος παράδοσης από την αποστολή της παραγγελίας**
Όλοι οι προορισμοί εντός Ελλάδας εκτός δυσπρόσιτων περιοχών 3,50 € 1,50 € 1-3 εργάσιμες ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές* εντός Ελλάδας 3,50 € 1,50€ 3-5 εργάσιμες ημέρες
Προορισμοί εκτός Ελλάδας Μη διαθέσιμη αποστολή Μη διαθέσιμη αποστολή Μη διαθέσιμη αποστολή


-Χρέωση αντικαταβολής για υπηρεσία ACS Courier: 2,80 €

*Οι δυσπρόσιτες περιοχές με βάση τον ταχυδρομικό κωδικό εμφανίζονται στον παρακάτω σύνδεσμο της ιστοσελίδας της ACS Courier:

https://www.acscourier.net/el/search-areas

**Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τη στιγμή της αποστολής της παραγγελίας (και όχι από την στιγμή της υποβολής της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα), καθώς εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα για το κάθε προϊόν.

– Η χρέωση για την αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρείας ή άλλης courier ή οποιουδήποτε άλλου μέσου μεταφοράς γίνεται κατόπιν συνεννόησης και με χρέωση παραλήπτη, χωρίς δυνατότητα επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή.