Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία Κ. & Μ. Κουλούρας – Β. Τσουμάνης ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο Elettrolinea ιδρύθηκε το 1994 στα Ιωάννινα και πλέον έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και των φωτιστικών.  Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα που ήδη γνωρίζετε, διαθέτει δύο φυσικά καταστήματα σε Ιωάννινα και Πρέβεζα.

Η εταιρεία συνεργάζεται με γνωστούς και δημοφιλείς προμηθευτές της εγχώριας και ευρωπαϊκής αγοράς με κατοχυρωμένα και επώνυμα brand name για περισσότερα από 20 έτη. Οι συνεργασίες μας έχουν ως κύριο στόχο να προσφέρουν στον τελικό αγοραστή μία ευρεία γκάμα αξιόλογων προϊόντων με κύρια στοιχεία την ποιότητα και τις λογικές τιμές.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να περιηγηθείτε σε μερικά αντιπροσωπευτικά δείγματα των προϊόντων των συνεργατών μας, τα οποία προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές. Η ποικιλία των διαθέσιμων για αγορά προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος εμπλουτίζεται διαρκώς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποιο από τα προϊόντα των συνεργατών μας και δεν το βρίσκετε προσωρινά διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας στείλουμε μια οικονομική προσφορά.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση έχετε για την εταιρεία ή τα προϊόντα μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας: